Medobčinsko srečanje občank in občanov oz. piknik občin Šmartno pri Litiji in Litija

ŠD Dolina vabi, da se jim pridružite na pikniku v ŠRC Reka, kjer bo vsak lahko našel nekaj zase. Piknik bo v nedeljo, 23. junija 2013, v športnorekreacijskem centru Reka. Ves dan bodo vsem zainteresiranim na razpolago igrišča za ulično košarko, odbojko na mivki, mini rokomet, namizni tenis, badminton in letos dokončano balinišče z dvema stezama. Za otroke bodo na voljo otroška igrala, od 13. ure dalje pa tudi veliko napihljivo igralo.

V letošnjem letu mineva deset let, odkar mladi slovenski fantje ne odhajajo več na obvezno služenje vojaškega roka. Ob tej priložnosti smo v ŠRC Reka povabili pripadnike Slovenske vojske, ki bodo prišli z vojaškim vozilom, s seboj pa bodo pripeljali vojaško opremo, ki je večina mladih še ni videla v živo. Vojaška oprema in druge zanimivosti bodo v ŠRC Reka na ogled od 14. do 16. ure.

Otroci, ki bodo želeli igrati nogomet, bodo imeli priložnost ob 15. uri, ko bodo najprej imeli tekmo otroci, stari od 7 do 9 let, takoj nato pa še otroci od 10. do 13. leta. Ob 16. uri se bodo začele družabne igre, v katerih bodo lahko sodelovali vsi prisotni.

Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo ter za klopi in mize, zato vabljeni tudi »gledalci in navijači«.  

Organizacijski odbor ŠD Dolina