Mladinska izmenjava na Bregu pri Litiji BO - vabljeni

Projekt z nazivom "Samooskrbna vas" se bo izvajal od 20. do 29. avgusta 2014 na Bregu pri Litiji (Domačija Paternoster), udeleženci pa prihajajo iz Latvije, Sicilije, Bolgarije ter Slovenije. Dobrodošli mladi iz Jablaniške doline, stari 15-24 let, da se udeležite mladinske izmenjave, za prvih sedem prijavljenih je bivanje in program brezplačen. Prijave na mail: drustvo.laz@gmail.com ali po telefonu 070 303 321. Iščemo pa tudi animatorje oziroma mladinske delavce, ki bi se želeli vključiti v izvedbo projekta.

V preteklih letih  je Društvo LAZ kot partner sodelovalo v mednarodnih mladinskih izmenjavah programa Mladi v akciji in s tem mladim iz Jablaniške doline omogočilo udeležbo na sedem do devetnevnih izmenjavah v tujini. Na prvem razpisu novega programa Erazmus + pa je društvo uspešno kandidiralo za evropska sredstva kot prijavitelj za izvedbo izmenjave v Jablaniški dolini. 

Mladinske izmenjave so namenjene druženju mladih iz različnih evropskih držav, ustvarjanju mrež in ne nazadnje "prakticiranju" angleškega jezika in širjenju obzorij.
Desetdnevni program se bo odvijal na Šepčevi domačiji Paternoster na Bregu pri Litiji in v okolici. Seveda pa bomo gostom predstavili tudi našo prestolnico Ljubljano in turistične zanimivosti našega območja. Posebno doživetje bo obisk doživljajskega parka na Slivni.
Več o projektu tukaj...